Nytt utomhussortiment

Nu lanserar vi vårt nya utomhussortiment!
Armaturerna är robusta med modern design och anpassade för det svenska utomhusklimatet. Flera av produkterna går att få i olika kulörer och har flera val på ljusspridningen. Många fler exteriörarmaturer är på gång och kommer inom kort. Håll utkik!

CEILING är en infälld downlight för utomhusbruk. Armaturen finns i tre storlekar (Ø130-220 mm) och med ett armaturljusflöde upp till 4240 lm.

CUBE är en kvadratisk och modern väggarmatur i litet format, anpassad för att belysa mindre fasader. Armaturen finns med nerljus alternativt upp- och nerljus.

RING är en strålkastare för utomhusbruk. Armaturen finns i tre storlekar och tre ljusspridningar. En flexibel och kraftfull strålkastare, upp till
5265 lm. Ring är vridbar 355° och kan vinklas +90°/-40° med graderad skala och mekanisk siktlås.

SURF är en väggarmatur för utomhusbruk som finns i kvadratisk, rektangulär och cirkulär form. Ljuskällan sitter dold och ger ett mjukt, asymmetriskt ljus på marken
nedanför armaturen.

TECH PRO är en större klassisk Väggarmatur för att belysa fasader. Armaturen finns med nerljus och både ner- och uppljus och flera val av ljusspridning. De olika valmöjligheterna gör armaturen användbar till många projekt.